Hanehøjs Katteside

Europé opdræt

 

Salg af killinger

 (Tilbage til forsiden)

 

 

 

Som beskrevet andre steder på vores hjemmeside er kvaliteten i vores opdræt meget mere væsentlig for os end størrelsen. Vi sætter en stor ære i at opdrætte nogle glade, trygge og sjove killinger, som de kommende ejere kan få rigtig meget glæde af. Vi lægger utrolig meget vægt på, at killingerne har haft en god opvækst i trygge rammer, og at de er vokset op sammen med os mennesker. De bor i vores stue, og bliver kælet og leget med mange gange hver eneste dag (Man kan slet ikke lade være!)

 

Prisen for en killing er 3.500 kr.

 

For den pris får du/I først og fremmest en meget sød, kælen, legesyg og menneskevant killing.

Herudover medfølger:

  • Stambog fra FiFe
  • Vaccination mod alle kendte kattesygdomme
  • Ormekur
  • Sundhedsattest fra dyrlæge
  • Vejledning i fodring og pasning af killingen
  • Killingestartpakke fra Royal Canin (400 gr babycat + 400 gr Kitten-foder mm.)
  • Et års medlemskab af Europé-klubben

 

 

Ved reservation af en killing betales depositum på 1000 kr. Det sikrer dig, at killingen ikke sælges til anden side, og det sikrer samtidig os, at du mener det seriøst.

 

Vi anbefaler at killingerne får lov at blive hos deres mor til de er 14 uger gamle (loven siger ganske vist kun 12 uger), idet erfaringerne har vist os, at de stadig har meget glæde af samværet med deres mor og søskende et par uger mere. De dier stadig lidt hos moderen, og nyder at blive vasket eller at sove sammen med hende. Desuden har killingerne utrolig meget glæde af hinanden, og leger sammen hele dagen. Efter 14 uger begynder moderen så småt at støde killingerne fra sig, de bliver mere nysgerrige på omverdnen og er dermed parate til at indtage nye omgivelser.

 

(Tilbage til forsiden)