Killingerne fra 2007

(Tilbage til forsiden)

 

 Her er historien om vores killinger fra 2007:

 

 

Vi fik 4 vidunderlige, sjove, glade og tillidsfulde killinger.

 

Harald: Brun Tabby (f 22) – Han

Gimle: Tortie Tabby (n 22) - Hun

Sigurd: Brun Tabby (f 22) – Han

Freja: Tortie Tabby (n 22) – Hun 

 

 

               

 

        

                     

 

 

Mor: Breath-Taking’s Sif

Far: International champion Yamasee Theta B2ax Rock`n`Roll

  

Født d. 7. maj 2007 og salgsklare d. 30. juli 2007.

Parring og graviditet

 

Killingerne er udprægede familiekatte, som er meget tillidsfulde og menneskevante. De har boet i vores stue hele deres korte liv, og er meget glade for at lege med børn, voksne og hinanden. De har masser af plads til deres rådighed, og får masser af menneskekontakt og omsorg. De har alle 4 et SUPER temperament.

 

Killingerne sælges med stamtavle, dyrlægeundersøgelse, vaccination og ormekur. De er alle fuldstændig renlige, og selvom de fortsat dier lidt hos deres mor, er de nu vant til at spise alle former for foder.

 

August 2007:

De tre af killingerne er solgt, og tilbage er kun Gimle.

Gimle er den største af hun-killingerne, og den rødeste af killingerne. Hun er meget nysgerrig, legesyg og fuld af gå-på mod. Hun elsker at udforske nye områder, og er meget glad, når man leger med hende. Hun elsker menneskeligt selskab, og man har hende næsten altid lige omkring sig, når man er hjemme.  Når hun bliver træt, lægger hun sig gerne ved siden af én af os med en højlydt spinden.

Hun er også meget glad for at være sammen med din mor, Sif, så hvis vi kan finde et hjem til hende, hvor der i forvejen er en kat, vil det være at foretrække.

 

Oktober 2007:

Nu er også Gimle solgt til nogle rigtig dejlige mennesker i Hillerød. Vi er meget glade for at alle 4 killinger er kommet hjem til nogle dejlige familier, som holder af dem.                        

 

Alle 4 killinger blev solgt til dejlige og trygge familier. Vi satser på at få et nyt kuld i sommeren 2008.

 

 

 

 

Det har været en helt fantastisk oplevelse at have killinger i huset. Hele familien har fulgt dem hver eneste dag, og alle er gået meget op i deres udvikling og deres gøren og laden. Det er hårdt at skulle skille sig af med killingerne, når der er blevet store nok, men vi har gjort et stort arbejde ud af at finde nogle rigtig gode familier til dem, så vi er overbeviste om, at de får det godt.

(Vi har besøgt 3 af de 4 killinger i deres nye hjem.)

 

 

 

Hvis du er interesseret i at købe en killing fra vores næste kuld, er du velkommen til at kontakte os på

Tlf: 45 42 43 13 eller 21 44 43 72 - helst efter kl 16.

(Tilbage til forsiden)